Trädgårds fantasi

Jag skulle vilja ha ett växthus!

Båda från Classicum. Helt underbara är inte helt överens med sparkontot dock.


Nån av dessa känns mer realistiskt.

Den stora kostar 395:- och den lilla vägghyllan kostar 149:- och kommer från Jula.
Känns lite mer lagom pris för mig just nu.


Ska nog satsa på väggvarianten i år så kanske jag kan fixa ett billigare växthus till nästa år. Vet inte om det känns värt med 25 000 för ett växthus och då ska man fixa mur och bygga ihop det också.
Men de är underbart fina, särskillt de vita.
Årets stora projekt är ju annars ett grönsaksland, kriget mit kirskålen har börjat iaf. Och flyttning av björnbär också. Det blir en typ häck med björnbär utmed ena kortsidan. Har påbörjat grävandet med hjälp av Henrik så blev det en djup fåra att sätta dem i. Busken var så enorm att det blir minst sex nya buskar i rad.
Taggiga som få.

Nu slappa i soffan med Bond.

Natti.

En första gång!

Våfflan har fångat sin första mus idag!


Nu är det klippt för alla jäkla sorkar hehehehe.
Dagen fortsatte med loppisrunda på stora loppisen. Fyra våningar några kassar och mycket skvaller senare var jag påväg hemmåt igen. Inte bara loppisfynd idag det var även utförsäljning på kläder i huset brevid. Hittade fina byxor och ett par toppar för under 150kr.

Nästan hemma såg jag att vin favorit loppis äntligen öppnat för säsongen.
Men jag hade bara fem minuter där. Men hittade ett bord med gratis saker, så en liten kruka i vitt pressglas följde med mig hem.

Glad Påsk!

 

Hoppas alla har en trevlig helg, hos oss skiner solen. Mat och godis i mängder som det ska vara. Vi var inne en sväng i Hjo i förmiddags och köpte rökt fisk direkt från rökeriet. Ska bli gott till Janssons ikväll.

Nu har isen släppt på Vättern i alla fall, men här ligger fortfarande snön tjock :(

Den lilla fyren i hamninloppet är så söt.

 


RSS 2.0