Nästan klart!

Det går frammåt, nu ska inredningen in. Jag har varit två turer på Ikea och handlad och sen bytt till en komplett. Underlättar att ha alla delar. Så min lediga måndag har spenderats i Jönköping letade efter snygg badrums lampa.

 

Hittade en som var tänkt att sitta på spegelskåpet. Den fick det bli, det var den enda och som tur är så var den fin.

 


Stämmningsbelysning


Även för rabatten köpte ett gäng solcellslampor på Biltema. Riktigt fina glasklot som är dekorativa även på dagen.

Grr störande små odjur

Vi har haft nåt litet djur som gräver gångar under gräsmattan ett tag nu. Har inte sett vad det är för otyg men de verkar inte påverkas av att man trampar in gångarna tyvärr. Hittills har de varit runt de stora körsbärsträdet men igår så hade de varit i min nyanlagda rabatt och grävt. Grr nu får det vara nog här ska jagas bort smådjur!!!

Tävling @fashionhaggan


Dessa fina vill jag vinna!!

Nu kan vi bara hoppas att jag vinner finaste fashionhaggan tävlar ut skor som hon har designat!


I would like to win these nice shoes.

Mitt dröm hus

2f543822d21fbc6357deb3593f8d01b1.png

 

Jag önskar att vi bodde här.

Som tur är så är lunchen bra. Underbar trädgård och utsikt är det med.

 

Knistad herrgård skövde

 


Reafyndet på festSkorna från bröllopet nar nu fått välbehövlig vila i garderoben. Efter allt buggande så har jag aningens ömma axlar. :)

Skor från Dna 207kr

Inte riktigt än

Inlägg från i fredagsTyvärr har jag inte hunnit klart med klänningen till brölloppet imorgon. Jag ska ha en blommig klänning dock inte hemmasydd denna gång. :( Känns lite snopet men det är så när man har tusen andra saker på gång.

Nya fina skor har införskaffats också.  På rea


Välkommet tillskott i trädgården

Jag hittade Japansk busk/träd pion på coop idag. Har varit nyfiken på dem, så nu ser jag fram emot nästa sommar.
Köpte en Lavendel färgad  ungefär som denna. Och en röd vet inte vilken exakt nyans men fina är dem.

glasögonorm

50f51bbdc5761200e378a14c3ffcf8a0.png


Nyttig så in i

 

 

 

Idag har jag varit riktigt hurtig. precis varit ute och sprungit och nu blir det keso med hallon och vinbär. lyx med egna hallon i trädgården.

 


Han kom!

Tro det eller ej men snickaren kom imorses. Sen åkte han iväg igen men ändå... Ska bli spännande att se om det har hänt nåt när jag kommer hem. Han har iaf hämtat plankor och sånt så han borde klara sig idag .

Ledig dag

Fylld av :  ?

Jaa det var inte mycket som blev uträttat idag. Kollade på nåt avsnitt Sex and the city. Sen kom en kompis hit på fika. Så fika promenad och gullande med bebis hanns med.

Sen halvsov jag i soffan medans sambon kollade på nya Top Gear. Får ta mig i kragen och klippa gräset nu. Så kan jag vila mer senare. Det är en såndär energi lös dag idag. Tungt huvud och tung luft.


Förresten en av snickarna kom imorses och skulle fixa med badrummet. Han hade ingen koll påå vad han skulle göra så Henke fick förklara det. Han skulle åka och hämta isolering och golvbjälkar sa han. Sen kom han inte tillbaka. Och kakel snubben kommer nästa vecka. Om det inte kommer nån imorgon som har koll på saker och ting så ringer vi och klagar. Dålig stil att inte ens medela nåt till oss. Han KAN ju ha en bra anledning till sitt försvinnande. Tveksamt men ändå.

underbar

6b593ebd7cde001a35811e1edce38e11.png


RSS 2.0